Brad Holland
تایپ این مقاله تمام شده و آمادهٔ بازنگری است. اگر شما همان کسی نیستید که مقاله را تایپ کرده، لطفاً قبل از شروع به بازنگری صفحهٔ راهنمای بازنگری را ببینید (پیشنویس)، و پس از اینکه تمام متن را با تصاویر صفحات مقابله کردید و اشکالات را اصلاح کردید یا به بحث گذاشتید، این پیغام را حذف کنید. |
غلامحسین میرزاصالح
برادهلند بهسال 1943 در فرعونت (ایالت اوهایو – ممالک متحدهی آمریکا) متولد شد. وی نخستین فرزند خانوادهئی است که چهار پسر دارند. خانوادهی هلند سالها بعد به آرکانزاس نقل مکان کرد. براد در هفده سالگی، پس از مدتی کار در یک کارگاه در شیکاگو و یک سال اقامت در کانزاس و میسوری، به نیویورک رفت و در این شهر ماندگار شد.
از سال 1971 همکاری با نیویورک تایمز را پذیرفته است و ضمناً کارهایش به طور مرتب در مجلهی پلیبوی نیز به چاپ میرسد.
طرحهای سیاسی برادهلند در سال 1973 در موزهی هنری بُردو و سال بعد از آن در لوور (پاریس) به نمایش گذاشته شد.
طرحهائی را که در این شماره ملاحظه میکنید از مجموعهئی که توسط موسسهی انتشاراتی پوشپین و با عنوان افتضاحات بشری نشر یافته انتخاب شده است، با نام یا شرحی برای یک.
طرحی که روی جلد آمده یکی از دو طرحی است که هلند در موضوع کودتای شیلی رقم زده و شرح آن چنین است:
«حکومت نظامی شیلی اعلام کرد تبعیدشگان بهخارج از کشور، اگر سوگند یا کنند که به فعالیتهای سیاسی و اجتماعی دست نخواهند زد می توانند بهمیهن خود بازگردند.»
در شمارهی پیش نیز چهار طرح دیگر از برادهلند به چاپ رسید که متأسفانه معرفی طراح و شرح طرح ها از قلم افتاده که بدین وسیله جبران میشود:
شرح صفحهی 61:
واشنگتتن، 11 نوامبر 1976ـ پایتخت کشور اکنون مشخصهی چشمگیر را پیدا کرده که نخستین شهر بزرگ آمریکاست که در آن تعداد نوزادان نامشروعی که هرسال متولد میشوند بیش از نوزادانی است که در همان سال از زنان ازدواج کرده به دنیا میآیند!ـ این گزارشی است که بخش منابع انسانی شهر تهیه کرده است. مرکز ملی آمار بهداشتی دیروز اعلام کرد طی سال 1975 در منطقه کلمبیا 4988 نوزاد نامشروع و 4758 نوزاد مشروع بهدنیا آمده است.
شرح صفحهی 62:
دندان طمع.
شرح صفحهی 63:
زهرخند
شرح صفحهی 64:
نیوپورت، 6 اکتبر 1976ـ مسئولین امور مشغول بررسی جریان ناپدید شدن یک عدهی بیست نفری هستند که ظاهراً گمان میکردند میتوانند بهوسیلهی یک سفینهی فضائی بهسیارات دیگر پرواز کنند.
شایع است که این گمشدگان همهی داروندارشان را بهاقوام و دوستان خود بخشیدند و ماه گذشته پس از شرکت در جلسهئی که توسط مرد و زونی در والدپورت تشکیل شده بود خانوادههای خود را ترک گفتند.
پلیس میگوید: کم و بیش بیست نفرند و هیچ ردی از خود باقی نگذاشتهاند. نیویورک تایمز، 7 اکتبر 1976
‘’’آگوستینو پینوشه‘’’ در یک مصاحبهی مطبوعاتی گفته است: «در ‘’’شیلی ‘’’ زندانی سیاسی وجود ندارد، آنها که در زندان هستند تبعیدیان سیاسی داخلیاند!»
محمدرضاپهلوی در سال 1976 اعلام داشت که: «ما دیگر نیازی بهشکنجه بدنی مخالفان خود با وسائل سنّتی نداریم، چرا که تصمیم گرفتهایم از همان روشهائی بهره بجوئیم که سالهاست ممالک توسعه یافتهی جهان اعمال میکنند. یعنی شکنجههای روانی».
سپتامبر سیاه
پلیس مخفی