بحث کاربر:Elnaz07

از irPress.org
پرش به ناوبری پرش به جستجو
The printable version is no longer supported and may have rendering errors. Please update your browser bookmarks and please use the default browser print function instead.

سلام. ممنون که به جمعِ ما پیوسته‌اید. صفحه‌ی راهنما را خوانده‌اید؟ اگر سؤال دیگری هم برایتان پیش آمد، کافی‌ست در صفحه‌ی بحثِ من بپرسید تا برایش جواب پیدا کنیم. --Robofa ‏۲۱ ژانویهٔ ۲۰۱۲، ساعت ۰۴:۱۹ (PST)


بازنگری

  • سلام، ممنون که در کار تایپ کمک کردید. انگار که مشغول بازنگریِ کتاب کوچه ۲ هستید. اگر این طور است لطفاً الگوی «بازنگری» را به «در حال بازنگری» تغییر دهید، تا کاربران دیگر متوجه شوند که این متن در حال بازنگری است و آن را انتخاب نکنند. و خوب است که راهنمای بازنگری را هم (اگر نخوانده‌اید) بخوانید. خیلی مرسی. --Mohaddese ‏۲۵ مارس ۲۰۱۲، ساعت ۱۴:۱۷ (PDT)


سلام، ببخشیدالآن به «در حال بازنگری» تغییرش می‌دم. می‌خواستم بازنگری کنم. همون اول رسیدم به گنجشگک آشی‌مشی که توی فهرست نوشته متل آذربایجانی ولی توی متن نوشته متل کازرونی. گیج شدم! --Elnaz07 ‏۳۰ مارس ۲۰۱۲، ساعت ۰۱:۴۰ (PDT)

چند نکته

  • سلام، ممنون که کتاب کوچه ۲ را بازنگری کردید. فکر کردم یادآوری چند نکته بد نباشد، و لطف می‌کنید اگر در متن اصلاح‌شون کنید:
- قبل و بعد از خط فاصله (-) همیشه فاصله می‌گذاریم.
- بیرون گیومه / پرانتز با کلمهٔ قبل یا بعد فاصلهٔ‌ کامل دارد، ولی کلمات درون گیومه / پرانتز باید بدون فاصله با گیومه / پرانتز باشند، مثلاً: بازنگری «کتاب کوچه ۲» تمام شد. (استثنا: ویرگول و نقطه، همیشه بدون فاصله با قبل، و با فاصله با بعد از خود می‌آیند: بدون توجه به این‌که قبل و بعدشان چیست.)
- وقتی بین شعرها ستاره آمده است، برای این که ستاره وسط صفحه قرار نگیرد و بی‌ربط به متن به نظر نرسد، از الگوی {{تک ستاره}} استفاده می‌کنیم. مثلاً می‌توانی خطابهٔ دهم در چند خطابه را نگاه کنی.
- اگر با چپ‌چین کردنِ اسم نویسنده یا شاعر، فاصلهٔ اسم‌ها با متن زیاد شود، به جای چپ‌چین از تو بردنِ متن (با :) استفاده می‌کنیم. که اسم دیده شود و بی‌ربط به متن به نظر نیاید، مثلاً می‌توانی شعرهای کودکان را ببینی.
- برای شعر، الگوی شعر را داریم که در مواردی مثل شعرِ صفحهٔ ۱۲۹، کتاب کوچه ۲، استفاده می‌کنیم. می‌توانی برای مثال قدیمی‌ترین شعر برای کودکان را ببینی.
- اگر بین عبارت‌ها فاصله باشد، مثل بخش معماها در کتاب کوچه ۲، از جدول استفاده می‌کنیم.
- اعداد نشان‌ها و پاورقی‌ها باید در محیط ویرایش مثل هم باشند، برای مثال در همین متن کتاب کوچه ۲ نشان ۱۷ دو بار تایپ شده، و به همین دلیل پاورقی‌‌ها از ۱۷ به بعد، به نشان مربوط به خود لینک نمی‌دهند.
- سعی می‌کنیم تا جائی که می‌توانیم شبیه متن اصلی تایپ کنیم. مثلاً بخش‌ها و زیربخش‌ها در همین کتاب کوچه ۲: ترانه‌ها یک بخش است که چند زیربخش دارد: روایت تهرانی، روایت آذربایجانی،.. بخش‌ها را با دو = قبل و بعد از عنوان بخش، و زیربخش‌ها را با سه = قبل و بعد از عنوان مشخص می‌کنیم. با این‌ کار، محتویات متن، مانند فهرست صفحهٔ ۱۱۹ نشان داده می‌شوند.
- کلمهٔ الله را به این صورت تایپ می‌کنیم: الـله.
- برای پاورقی ۶ و ۷، صفحهٔ بحث را ببینید لطفاً.

--در آخر، به نظرم خوب است، اگر دوست دارید در کار بازنگری کمک کنید، (ممنون و خوشحال می‌شویم اگر کمک کنید.) راهنمای بازنگری را بخوانید. --Mohaddese ‏۱۲ آوریل ۲۰۱۲، ساعت ۱۴:۱۷ (PDT)

  • خیلی ممنون که مجدداً برای کتاب کوچه ۲ وقت گذاشتی. لطفاً وقتی کارت با متن تمام شد، در خلاصه بنویس که «بازنگری شد». مرسی.--Mohaddese ‏۱۴ آوریل ۲۰۱۲، ساعت ۰۱:۲۸ (PDT)


نکته‌هایی که گفتید را اصلاح کردم.--Elnaz07 ‏۱۹ آوریل ۲۰۱۲، ساعت ۰۳:۵۹ (PDT)

بسیار عالی. خیلی ممنون.--Mohaddese ‏۱۹ آوریل ۲۰۱۲، ساعت ۰۵:۲۰ (PDT)


کمک برای بازنگری

  • سلام الناز. خیلی مونده تا بازنگری عملکرد دمکراسی در آمریکای لاتین ۲ تموم بشه؟ کمک نمی‌خوای؟ (از مقاله‌های کتاب جمعه، فقط بازنگری چهار مقاله مونده.) اگر کمک خواستی، من می‌تونم بقیه‌اش را بازنگری کنم :) --Mohaddese ‏۷ ژوئن ۲۰۱۲، ساعت ۱۶:۰۱ (PDT)

سلام. مرسی. تموم شد. ببخشید خیلی طول کشید. --Elnaz07 ‏۸ ژوئن ۲۰۱۲، ساعت ۰۵:۴۹ (PDT)


نگارش «کتاب هفته»

سلام. شیوهٔ ویرایشِ «کتاب هفته» کمی با «کتاب جمعه» فرق دارد. لطفاً قبل از تایپِ مطالبِ «کتاب هفته»، نکته‌های اضافه شده به راهنما را نگاه کنید. ممنون.--Mohaddese (بحث) ‏۱۷ نوامبر ۲۰۱۲، ساعت ۱۱:۱۳ (PST)

کمک در تایپ

آیا برای تابپ [از ملانصرالدین] کمک نمی‌خوای؟ من می‌تونم بقیه‌ای را تایپ کنم --امیر (بحث) ‏۲۰ اکتبر ۲۰۱۷، ساعت ۰۹:۱۱ (PDT)